MŚ w siatkówce 2014 .... a transmisja TV

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafiki
    RS
    • 2012
    • 15975
    • Superb III (3V3)

Wally, no przecież WIELKI do spółki ze mną uprzedzał na poprzedniej stronie
    Zamieszczone przez WIELKIBONGO
    Wally, weź duże opakowanie :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
    Zamieszczone przez rafiki
    weź od razu 2 paczki
    :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
    رافال
    Spoty
    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• BADYL
      RS
      • 2011
      • 2396
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez oolsztyniak
      nie potrafisz tego pojąć prawdopodobnie dlatego, że myślisz "wszystko mi się należy bo to reprezentacja". Otóż jak widzisz nie
      oolsztyniak, punkt widzenie od punku siedzenia....Ty masz więc masz wyj... na tych co nie mają. W dalszym Ciągu uważam, że zakodowanie MŚ jest nie w porządku i tyle. Zawodowe ligi, boks itp. owszem dlaczego nie, ale MŚ gdzie dodatkowo gra reprezentacja w NASZYM kraju to jest poprostu obciach i nie fair :|

Gdzieś przeczytałem, że POLSAT nawięcej zarobił na ppv przy okazji walki adamka chyba 250tys sprzedanych abonentów. By mistrzostwa się zwróciły musieli by sprzedać coś 400tys stąd było moje wcześniejsze pytanie...

dlatego też uważam że nie jest wporządku by przy 40 mln narodzie sygnał kierowany był do odbiorców polsatu oraz dla osób którzy muszą wykupić pakiet za około 100zł. (by właśnie obejrzeć drużynę narodową)

WIELKIBONGO, już wpsomniał, że jest wiele osób/kibiców którzy chętnie obejrzeli by MŚ, ale poprostu nie stac ich na to by wydać te100zł. Sammemu płace za pakiet tv+tel.+inter. 150zł i jak mam zapłacić za możliwość obejrzenia MŚ dodatkowo 100zł mówię stanowcze nie :evil:

Jako ciekawostkę i zarazem temat do przemysleń mam pytanie... otóż dlaczego Pan Solorz nie zakodował eliminacyjnych meczów reprezentacji piłki nożnej?

Moje spostrzezenie jest następujące....kultura co po niektórych kibiców tej dyscypliny stoi na "innym" poziomie" niż kibiców siatki...i MOGŁO by tak się stać, że Ci krewcy kibice zareagowali by inaczej niż kibice siatki :diabelski_usmiech

[ Dodano: Pon 08 Wrz, 14 13:10 ]
      ps. ale bez osobistych wycieczek...mam takie a nie inne zdanie...Ty mozesz mieć inne :P
      nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• westwi78
        RS
        • 2008
        • 2940

Zamieszczone przez BADYL
        W dalszym Ciągu uważam, że zakodowanie MŚ jest nie wporządku i tyle.
        musicie wreszcie zrozumieć że pojęcie "w porządku" nie ma zastosowań we współczesnym biznesie

aż się chce międzynarodówkę zaintonować

Komentarz

• BADYL
          RS
          • 2011
          • 2396
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez westwi78
          "w porządku"
          ops: :P
          nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• oolsztyniak
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 6647
            • Superb II combi (3T5)
            • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez BADYL
            Ty masz więc masz wyj... na tych co nie mają.
            Nieprawda, solidaryzuje się z tymi co nie mają i też nie oglądam :P
            Ja nawet nie wiedziałem, że mogę oglądać za free :lol:
            Zamieszczone przez BADYL
            ale MŚ gdzie dodatkowo gra reprezentacja w NASZYM kraju to jest poprostu obciach i nie fair :|
            Ale dlaczego pretensje do Polsatu? Nie bronię ich w żadnym wypadku tylko zastanowić się trzeba kto pozwolił sprzedać prawa dla Polsatu i do nich mieć pretensje a nie do tych co kupili - skoro kupili to mogą zrobić co chcą - Polsat chce zwrotu zainwestowanej kasy to zrobił kodowane i dodatkowo płatne.
            Zamieszczone przez BADYL
            Sammemu płace za pakiet tv+tel.+inter. 150zł i jak mam zapłacić za możliwość obejrzenia MŚ dodatkowo 100zł mówię stanowcze nie :evil:
            I ja się z Tobą zgadzam ale dalej twierdzę, że jest to wina nie Polsatu a TVP bądź operatorów kablówki, że nie dogadali się i nie wykupili "pakietu dla wszystkich".
            Zamieszczone przez BADYL
            otóż dlaczego Pan Solorz nie zakodował eliminacyjnych meczów reprezentacji piłki nożnej?
            po co kodować coś z czego nie ma zysku? Bo kto chciałby to oglądać? :lol:
            Zamieszczone przez BADYL
            ps. ale bez osobistych wycieczek...mam takie a nie inne zdanie...Ty mozesz mieć inne :P
            Luzik ;-)
            Zamieszczone przez westwi78
            musicie wreszcie zrozumieć że pojęcie "w porządku" nie ma zastosowań we współczesnym biznesie
            Dokładnie, siatka to biznes, tu nie ma że boli.
            Była O2 RS 190 km / 436 Nm
            Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• bzyq_74
              RS
              • 2008
              • 3467
              • Volkswagen
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
              • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

:szeroki_usmiech

MARCIN
              Mój szkodnik

Komentarz

• WIELKIBONGO
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 1594
                • Superb II (3T4)

Zgadza się, ja też płacę i mam prawo żądać nie tylko oglądania TV ale też do darmowje służby zdrowia, z racji, że jestem krwiodawcą mam też prawo do lekarza dostać się bez kolejki no ale co z tego?
                masz rozdwojenie osobowosci :roll: ???

to kto napisał tego posta za Ciebie skoro nie chodzisz w glorii honorowego dawcy krwi???

Ja sobie tego nie wymysliłem więc daj na luz bo żal tego czytać

P.S. Ciekawe czy g.... spod siebie tez zjadaja bo to biznes i nie moze sie zmarnować :?
                NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                BYŁA TEŻ CEGA
                A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• perfex
                  L&K
                  • 2005
                  • 1117

Ale dlaczego pretensje do Polsatu? Nie bronię ich w żadnym wypadku tylko zastanowić się trzeba kto pozwolił sprzedać prawa dla Polsatu i do nich mieć pretensje a nie do tych co kupili - skoro kupili to mogą zrobić co chcą - Polsat chce zwrotu zainwestowanej kasy to zrobił kodowane i dodatkowo płatne.
                  Wystarczy zobaczyć kiedy Polsat zaczął na swojej antenie reklamować to, że MŚ będą kodowane i trzeba za nie zapłacić. Otóż całkiem niedawno, wg mojej pamięci ze 3-4 tyg przed rozpoczęciem. Czyli prawie do ostatniej chwili negocjował z TVP, bo gdyby miał od dawna plan kodowania to reklamowałby te mistrzostwa pół roku temu i przygotował specjalne pakiety na cyfrowy polsat i dopiero by kasę zrobił! Sądzę, że MASA ludzi przeszła by wtedy na cyfrowy polsat i Solorz zrobiłby prawdziwą kasę. Ale miał on nadzieję, że logicznym jest że TVP to weźmie. Nie wzięła. No ale zamiast tego mamy w TVP "Rolnik szuka żony" :lol:
                  Pozdrawiam
                  perfex

Octavia HTP

Komentarz

• krissos
                    Elegance
                    • 2011
                    • 840
                    • Honda
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

W tych Mistrzostwach chodzi nie tylko o transmisje, słyszałem że 80% biletów było zarezerwowane, a 20% dla zwykłych ludzi :diabelski_usmiech Kolejna sprawa. Dlaczego Polacy grali na najmniejszej hali (ilość widowni), przy tak dużym zainteresowaniu kibiców??
                    "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                    ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• westwi78
                      RS
                      • 2008
                      • 2940

Zamieszczone przez krissos
                      Dlaczego Polacy grali na najmniejszej hali (ilość widowni), przy tak dużym zainteresowaniu kibiców??
                      bo Wrocław dał kupe kasy na te MŚ, a większej hali tam nie ma.

Komentarz

• oolsztyniak
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 6647
                        • Superb II combi (3T5)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

to kto napisał tego posta za Ciebie skoro nie chodzisz w glorii honorowego dawcy krwi???
                        jakoś nie obrosłem w piórka i porównałem to do tego, że skoro Ty "coś" to i Tobie "coś" , niestety widać Ty masz
                        masz rozdwojenie osobowosci :roll: ???
                        Bo nie ogarniasz tej kuwety i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
                        Ja sobie tego nie wymysliłem więc daj na luz bo żal tego czytać
                        Dokładnie się z Tobą zgadzam, przestań płakać bo jak widać nic to nie zmienia :szeroki_usmiech
                        Była O2 RS 190 km / 436 Nm
                        Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• Wally
                          RS
                          • 2012
                          • 3790
                          • Volkswagen

czy leci z nami moderator aby zamknąć temat związany z "moje będzie ostatnie zdanie" :?:
                          Bo już rzygać się chce jak się to czyta :evil:
                          Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                          => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                          => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                          "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• ADMINISTRACJA
                            Ambiente
                            • 2007
                            • 223

Proszę bardzo...
                            Administracja Forum OCP

Komentarz

Pracuję...